2015 Pavillon de Léoville Poyferré

2015 Pavillon de Léoville Poyferré

2015 Pavillon de Léoville Poyferré

2015 Pavillon de Léoville Poyferré

349,00 DKK

Pavillon skuffer aldrig – ej heller denne flotte, silkebløde og drikkemodne årgang 2015! Farven er næsten strålende, mørk rubinrød.
Bouqueten vil ud af glasset med aromaer af brombær, friske jordbær og violer med efterfølgende noter af chokolade, lidt karamel og peber.
Smagen er en symfoni af balancerede, frugtede noter i en mineralsk indramning. Brombær, hindbær og saftige jordbær, chokolade og det ristede fad i baggrunden møder de bløde tanniner. Det følges op af diskrete blomstrede antydninger, vanille – og måske lidt kakao, der glider med ud i en vedholdende afslutning.
Hvis du er til et ægte, godt glas klassisk, saftig Bordeaux til fornuftige penge, så skal du ikke lede længere …

Vinskribent på Berlingske, Rolf Madsen, roste Pavillon de Léoville Poyferré årgang 2014 til skyerne med 5 ud af 6 stjerner 
Læs hele hans (humoristiske) bibelske beskrivelse, som sluttes med ordene: 
"... Jeg snupper gerne min sidste nadver i kælderen hos Greenwood Fine Wine!"

Læs mere

Læs mere i pdf om Pavillon de Léoville Poyferré årgang 2015, 2. vinen fra Château Léoville Poyferré (2. Cru) og Château Moulin Riche, der får lige så stor opmærksomhed fra vinmagerne som slottenes 1. vine. 2. vinen fremstilles af druer fra de yngre vinstokke, og resultatet er en drikkemoden, frisk og ungdommelig vin med god frugtighed samt bløde og fyldige tanniner.

Château Léoville Poyferré
  • Type: Rødvin
  • Volumen: 75 cl
  • Alkohol: 13,5 % vol
  • Kolli: 1 fl.
Rating:
  • Jean-Marc Quarin: 16,25/20.
  • Vinous/Antonio Galloni: 87/100.