2017 Gevrey-Chambertin Village

2017 Gevrey-Chambertin Village

2017 Gevrey-Chambertin Village

2017 Gevrey-Chambertin Village

349,00 DKK

Druerne til denne Gevrey-Chambertin Village fra Domaine Henri Rebourseau, kommer alle fra marken Aux Corvées. Et skoleeksempel på veltillavet vin fra kommunen. Mørk og fyldig.
Farven er dyb granatrød og bouqueten er fyldt med sorte kirsebær, solbær og hindbær. Animalske noter blander sig med en svag fornemmelse af lakrids.
Smagen er intens og bouquetens aromaer gentager sig sammen med en markeret syre og vedholdende tanniner. Vinen fremstår stadig ungdommelig, men er langsomt ved at skifte ham. Den vedvarende og behageligt frugtede eftersmag får tilført en snert mineralitet, inden den sidste glød slukkes.

Berlingske vintest den 7. november 2020: 4 af 6 stjerner
"Meget mørk i glasset for Pinot Noir og også ganske mørk i frugten. Det er træet, der dominerer i næsen, hvor man finder rødgrød med vanille, tørret sveskeagtig frugt og lakrids. Munden er pænt saftig, men også her dominerer træet", mad- og vinredaktør Søren Frank.

Læs mere

Din Vin Guide 92/100 (august 2021): "Mørke og krydrede noter. Pæn struktur og især en fin syre. Intens med mørke bær og et strejf af vanilje".

Læs mere i pdf om Gevrey-Chambertin Village fra Domaine Henri Rebourseau i Gevrey-Chambertin, Bourgogne. 
Domaine Henri Rebourseau’s vine er øko-certificeret fra 2006 og blev certificeret biodynamisk i 2008.

Domaine Henri Rebourseau
  • Type: Rødvin
  • Volumen: 75 cl
  • Alkohol: 13,5 % vol
  • Kolli: 1 fl.
Rating:
  • Berlingske vintest: 4 af 6 stjerner fra mad- og vinredaktør Søren Frank.
  • Din Vin Guide: 92/100.

Sorter på: