Levering og afhentning

Levering
Vin og vintilbehør leveres til brofaste forbindelser i Danmark til en fast pris på 125,00 DKK inkl. moms uanset ordrens størrelse.

Vi leverer alle ordrer til en fast lav pris med udgangspunkt i, at vinen er vigtigere end fragten. Vores vine er derfor ikke pålagt gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Fragtomkostningen er inkl. moms og olietillæg.

Baggrunden for prisfastsættelsen er, at vi gerne vil tilbyde vine til nemt sammenlignelige priser, så du kan vurdere, om vinens pris er interessant for dig – og efterfølgende, om det er interessant for dig at betale for fragt eller selv afhente på vores adresse i indre København (se afsnittet Afhentning).

Alle ordrer leveres enten af os selv eller med en transportør, f.eks. Vingaloppen, der har stor erfaring med transport af vin.

Leveringstid
Bestillinger foretaget i en weekend eller på en helligdag behandles den førstkommende hverdag.

Levering i Danmark (inkl. brofaste øer) sker hurtigst muligt og inden for 5 hverdage. Ved behov for hastelevering send os en mail på sales@greenwoodfinewine.dk – så finder vi en løsning til en fornuftig pris.

Levering til ikke-brofaste øer i Danmark sker hurtigst muligt i henhold til Post Nords gældende priser og betingelser.

Afhentning
Din bestilling kan afhentes hos Greenwood Fine Wine på hverdage i tidsrummet kl. 10-16 eller efter nærmere aftale på tlf. 33 12 13 19.

Afhentningsadresse:

Greenwood Fine Wine A/S
Smedegården
Vestergade 4
1456 København K