Levering og afhentning

Levering
Vin og vintilbehør leveres til brofaste forbindelser i Danmark til en fast pris på 125,00 DKK inkl. moms uanset ordrens størrelse.

Vi leverer alle ordrer til en fast lav pris med udgangspunkt i, at vinen er vigtigere end fragten. Vores vine er derfor ikke pålagt gebyrer eller andre skjulte omkostninger. Fragtomkostningen er inkl. moms og olietillæg.

Baggrunden for prisfastsættelsen er, at vi gerne vil tilbyde vine til nemt sammenlignelige priser, så du kan vurdere, om vinens pris er interessant for dig – og efterfølgende, om det er interessant for dig at betale for fragt eller selv afhente på vores adresse i indre København (se afsnittet "Afhentning").

Alle ordrer leveres enten af os selv eller med en transportør, der har erfaring med transport af vin.

Leveringstid
Bestillinger foretaget i weekender eller på helligdage behandles førstkommende hverdag.

Levering i Danmark (inkl. brofaste øer) sker hurtigst muligt og inden for seks hverdage. Ved behov for hastelevering kan du sende en mail til os på sales@greenwoodfinewine.dk – så finder vi en løsning til en fornuftig pris.

Levering til ikke-brofaste øer i Danmark sker hurtigst muligt i henhold til Danske Fragtmænds gældende priser og betingelser.

Afhentning
Din bestilling kan afhentes hos Greenwood Fine Wine på hverdage i tidsrummet kl. 10-16 eller efter nærmere aftale på tlf. 33 12 13 19 på adressen:

Greenwood Fine Wine A/S
Smedegården
Vestergade 4
1456 København K