KURATER DIN EGEN VINKASSE

VALGFRIHED I EN UFRI TID

Visse ting kan vi ikke ændre. Lige nu er det, at vi skal holde social afstand, ikke kan holde store fester og måske kun kan holde vinsmagning i selskab med dig selv eller dine virtuelle venner.

Men vi kan selv beslutte, hvordan vi forholder os til den indskrænkede frihed. For udover at mange i disse tider bruger energi på hjemmearbejde, hjemmeskole og hjemmetræning - så er der også mulighed for at bruge tiden på en hyggelig “hjemmesmagning”.

Vi ved, at vi har kræsne, kloge og kritiske kunder. Og at kunden oftest har ret. Derfor vil vi i denne tid ikke bare give dig mulighed for at skræddersy dit eget vintilbud fra os - vi vil også levere den gratis til din dør. 

Har du et favorit vinhus, et yndlingsområde eller en særlig drue, som du elsker, så bland selv seks, 12 eller 24 af dine favoritvine. Send os dine ønsker på vin@greenwoodco.dk, og så giver vi et godt tilbud på kassen. 

Og det med småt, tør vi godt at skrive med stort. For muligheden starter allerede ved køb af seks flasker, levering er uden beregning og corona-sikker og alle vine, undtagen allokationsvine, fra hjemmesiden kan vælges.

Ingen produkter matchede dine søgekriterier...

Nulstil kriterier
...