Returret/Fortrydelsesret

Returret/Fortrydelsesret på vine og tilbehør
Fortrydelsesretten løber fra det tidspunkt, hvor du modtager dine varer.

Fortrydelsesret
Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. 

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare. Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til sales@greenwoodfinewine.dk med angivelse af, at du ønsker at fortryde, ordrenummer, bestillingsdato, modtagelsesdato samt angivelse af dit navn og din adresse.
Du kan også vælge at benytte denne standardfortrydelsesformular.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Returnering
Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Ingen fortrydelsesret
Levering af varer, som må antages at blive forringet eller forældet hurtigt.

Levering af forseglede varer, som af sundhedsbeskyttelses- eller hygiejnemæssige årsager ikke er egnede til at blive returneret, og hvor forseglingen er blevet brudt efter leveringen, 

Levering af alkoholholdige drikkevarer, hvor prisen blev fastsat ved aftalens indgåelse, og levering først kan finde sted efter 30 dage, og hvor den faktiske værdi afhænger af udsving på markedet, som den erhvervsdrivende ikke har indflydelse på, 

Aftaler om logi, dog ikke til beboelsesformål, transport af varer, biludlejning, forplejning eller fritidstilbud, når datoen eller perioden er aftalt (det sidste kan f.eks. være arrangementer, kurser, forestillinger, stævner mv.).

Varens stand, når du sender den retur
Hvis varen har mistet værdi, og det skyldes at du har brugt den på en anden måde, end hvad der var nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer, kan du kun få en del af købsbeløbet tilbage. Beløbet du kan få tilbage afhænger af varens handelsmæssige værdi, og i visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Vin kan miste værdi, hvis den ikke opbevares hensigtsmæssigt, når du har den i din varetægt.

Vin bør opbevares mørkt og optimalt set ved 14° C. Vine modnes hurtigere og kan blive ødelagt ved opbevaring i direkte sollys og/eller under skiftende eller konstante temperaturer over 16° C.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage. Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Varen sendes til:

Greenwood Fine Wine A/S
Smedegården
Vestergade 4
1456 København K

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen. Du kan også fortryde købet ved at give os besked og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. 

Returret/Fortrydelsesret på vinarrangementer
Afmelding bør ske senest kl. 12.00 en uge før afholdelse via mail til sales@greenwoodfinewine.dk eller på tlf. 33 12 13 19. Ved rettidig afmelding vil indbetalt beløb blive returneret uden fradrag.

Der fremsendes ikke fysiske billetter. Tilmeldte deltagere skal møde på vinarrangementets lokation på den angivne dato, hvor registrering foretages.

Tilmeldingen kan overdrages til en ven eller kollega, såfremt den tilmeldte deltager selv er forhindret i at møde. Ved overdragelse skal Greenwood Fine Wine orienteres via mail til sales@greenwoodfinewine.dk hurtigst muligt og senest ved arrangementets start.

Fortrydelsesret i erhvervskøb (BtB)
Der gælder som udgangspunkt ingen fortrydelsesret på erhvervskøb. Det kan dog aftales fra gang til gang. Kontakt os for nærmere information på tlf. 33 12 13 19 eller send os en mail på sales@greenwoodfinewine.dk.