Elegant, mørk og intens violet farve med en teglrød kant. Bouqueten er kompleks med store mængder aromaer af sorte frugter. Solbær og brombær dominerer og efterfølges af grafit, cedertræ og violer. Smagen fornemmes velafbalanceret med struktur og silkeagtige tanniner, der omkranser de komplekse aromaer, som går igen fra bouqueten. Dejlig sart og elegant afslutning.
Gilbert & Gaillard 94/100 (december 2011): "Dark hue. Delicate nose gradually opening up to fruity, mineral and oak tones with an exotic touch. On the palate, remarkable stuffing and silky tannins. The initial power flows into freshness and persistent fruit".
Falstaff Magazin 94/100 (april 2010): "Feiner Nougat, zarte Kräuterwürze, dunkles Beerenkonfit, Orangenzesten, attraktives Bukett. Stoffig und süß, elegante Textur, sehr harmonisch, finessenreiches Säurespiel, bleibt sehr gut haften, gute Länge, viel Charme, ausgezeichnetes Reifepotenzial".
Læs mere i pdf om Château Saint-Pierre 4. Cru årgang 2009 fra Saint Julien i Bordeaux.