2018 Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou

2018 Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou

2018 Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou

2018 Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou

359,00 DKK

Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou er ment som en introduktion til Borie-signaturen og dermed en høflig invitation til sidenhen at smage de ældre årgange af Château Ducru-Beaucaillou (2. Cru) og 2. vinen La Croix Ducru-Beaucaillou. Der er stor familie-lighed i vinenes kompleksitet og struktur i form af deres balance og elegance. Alle tre vine gennemgår en streng teknisk proces og en drastisk udvælgelse. Le Petit Ducru ligger på fad i 12 måneder hvoraf ca. en tredjedel er ny eg. 
Årgang 2018 har en klar, rubinrød farve og en smuk bouquet, som er koncentreret om sorte, modne brombær, flintsten og iris. Den mellemfyldige smag er ved at være fint moden og klassisk med aromaer af sorte bær, mineralitet og en blomstret snert, som går i samspil med de stadig fine, men markerede tanniner. Det gør vinen dejlig saftig ud i eftersmagen og beviser, at den er ved at være fint drikkemoden.

Berlingske vintest den 13. november 2021: 4 af 6 stjerner
"Super 2. Cruen Ducru-Beaucaillous 3. vin er åben og kageagtig i næsen som en højrebredsvin, så mon ikke der er en del Merlot i blandingen? Munden er relativt blød, saftig og lækker", mad- og vinredaktør Søren Frank.

Læs mere

Læs mere i pdf om 3. vinen Le Petit Ducru de Ducru-Beaucaillou fra Château Ducru-Beaucaillou 2. Cru i Saint Julien, Bordeaux.

Château Ducru-Beaucaillou
  • Type: Rødvin
  • Volumen: 75 cl
  • Alkohol: 14,5 % vol
  • Kolli: 1 fl.
Rating:
  • Berlingske vintest: 4 af 6 stjerner fra mad- og vinredaktør Søren Frank.

Sorter på: